Om Irradia

Irradia är ett svenskt medicintekniskt företag som specialiserat sig på laserterapi och har över 30 års erfarenhet inom detta område.

Internationellt har Irradia blivit ett välkänt namn bland forskare och andra tillverkare för våra produkter och kunskaper. Vi utvecklar och tillverkar våra produkter själva, håller kurser och utbildningar inom laserterapi. Vi lägger stor vikt vid att ständigt hålla oss uppdaterade i vad som händer inom forskningen gällande laserterapi och följer med i den ständigt växande vetenskapliga litteraturen.

Vi utvecklar våra utrustningar med målsättningen att de ska vara lätta att använda, enkla att journalföra samt leverera toppresultat vid behandling. Det är just detta tillsammans med kunskaperna inom laserterapi och hur man utför behandlingar, som är vår spetskompetens.

Vill du veta mer om vilka typer av indikationer det finns evidens för eller hur laser kan användas i din verksamhet kontakta oss, så berättar vi mer.

Service

Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter själva här i Sverige, vilket innebär att vi kan erbjuda den förmodligen snabbaste tekniska servicen och bästa supporten på marknaden.

Vi vet av erfarenhet att när man börjat använda våra lasrar så vill man inte vara utan dem när väl ett problem uppstår. Därför prioriterar vi service och eftersträvar att genomföra dessa så snabbt som möjligt.

Vid serviceärenden ring 08-767 27 00.

Det är viktigt att vid serviceärenden skicka med en notering med följande info:
Beskrivning av fel / åtgärd
Leverans- och fakturaadress

OBS! Vid avsaknad leverans- och fakturaadress har vi inte möjlighet att skicka tillbaks serviceärenden, därför är det extra viktigt att detta medföljer.